PLANUL URBANISTIC ZONAL PENTRU BULEVARDUL MIHAI VITEAZU, APROBAT IN SEDINTA ORDINARA

PLANUL URBANISTIC ZONAL PENTRU BULEVARDUL MIHAI VITEAZU, APROBAT IN SEDINTA ORDINARA

Strategia de dezvoltare a municipiului Giurgiu are la bază, în prezent, patru planuri urbanistice zonale. Acestea cuprind zonele de interes pe care administraţia publică locală doreşte să le promoveze prin proiecte europene.
În acest moment, din cele patru planuri urbanistice, este finalizat primul, respectiv Bd. Mihai Viteazu (zona cuprinsă între Spital şi Steaua Dunării), urmând ca celelalte trei PUZ-uri : 1.Canalul Sf. Gheorghe, Marina Port, Zona dintre stadion şi Parcul Tineretului, 2. Canalul Cama şi Cetatea, 3. Zona istorică a municipiului Giurgiu, să fie finalizate până la sfârşitul acestei primăveri.
În şedinţa ordinară a Consiliului Local ce a avut loc, joi, 26 februarie, proiectul cu privire la primul plan urbanistic zonal care permite reaşezarea zonei de la Parcul Mihai Viteazu şi Steaua Dunării a fost supus atenţiei consilierilor locali şi ulterior a fost aprobat în unanimitate de voturi.
“A fost nevoie de aceste planuri urbanistice zonale pentru a putea reconfigura destinaţiile zonelor respective. Toate planurile fac parte din noua strategie de dezvoltare a municipiului Giurgiu cu zonele de interes pe care dorim sa le promovăm prin proiecte europene. Bulevardul Mihai Viteazu (zona cuprinsă între Spital şi Steaua Dunării), este primul plan urbanistic zonal care ne permite reaşezarea acestei zone. Este posibil ca cel târziu la începutul lunii aprilie sa avem toate cele patru PUZ-uri finalizate”, a declarat primarul municipiului Nicolae Barbu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SedinTa ordinara a Consiliului Local aferenta lunii februarie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.