ETAPA PE LICEU A CONCURSULUI DE CULTURA GENERALA ”STII SI CASTIGI”, LA LICEUL TEHNOLOGIC ”ION BARBU”

ETAPA PE LICEU A CONCURSULUI DE CULTURA GENERALA ”STII SI CASTIGI”, LA LICEUL TEHNOLOGIC ”ION BARBU”

Prima etapă a concursului de cultură generală ”Știi și câștigi” organizat de Consiliul Local al Tinerilor și Consiliul Local al Seniorilor în colaborare cu Inspectoratul Școlar Giurgiu, Biblioteca Județeană, dr. Cosmin Georgescu, partener media, Kiss FM, a început vineri, 20 februarie, la Liceul Tehnologic ”Ion Barbu”.
La deschiderea evenimentului au luat parte primarul Nicolae Barbu care le-a adresat câteva cuvinte încurajatoare elevilor înscriși în competiție, inspectorul școlar general, Gigi Oprișan, dr. Cosmin Georgescu, reprezentanți ai CLS și CLT, dar și Mugurel Roșu, moderatorul concursului.
Concursul a constat în șapte întrebări, cinci din domeniile prestabilite, respectiv științe, artă/sport, literatură, geografie și istorie și alte două din disciplinele preferate de fiecare participant. Întrebările au fost formulate ad-hoc și adresate de către dr. Cosmin Georgescu, pornind de la o literă la alegerea fiecărui concurent.

La această etapă din concurs s-au înscris 22 de elevi din toți cei patru ani de studiu, la sfârșit fiind desemnați patru câștigători care vor reprezenta liceul în cea de-a doua etapă a competiției.
Câștigătorii sunt: Pavel Andreas (clasa XII-a), Stroe Robert Florin (clasa XI-a), Dragomir Gabriel (clasa XI-a) și Marin Delia (clasa IX-a).

Competiția a fost jurizată de o comisie formată din profesorul Ion Dincă, reprezentantul Consiliului Local al Seniorilor, profesor Boiangiu Maria Elena, desemnată de Inspectoratul Școlar și Crina Șerban, Consiliul Local al Tinerilor.
Atât câștigătorii cât și ceilalți concurenți au fost recompensați cu diplome, fructe și dulciuri puse la dispoziție de organizatori.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PREMIAT PENTRU SASE DECENII DE ACTIVITATE DIRIJORALA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.