PREMIAT PENTRU SASE DECENII DE ACTIVITATE DIRIJORALA

PREMIAT PENTRU SASE DECENII DE ACTIVITATE DIRIJORALA

Augustin Daponte, în vîrstă de 92 de ani, dirijorul care a reprezentat cu cinste oraşul Giurgiu în cei 60 de ani de activitate, va fi omagiat, duminică 22 februarie, de către Primărie şi Episcopia Giurgiului.
Augustin Daponte a condus timp de mai bine şase decenii grupuri corale, printre acestea aflându-se şi Corul “Cântarea Dunării”, ce au interpretat lucrări cu caracter religios şi cultural, în municipiul Giurgiu,
Prin activitatea sa a reuşit să insufle membrilor din corurile creştine iubirea pentru muzică, pentru valorile tradiţionale creştine precum şi pentru cultură. Totodată, prin profesionalismul său, Augustin Daponte a contribuit la promovarea culturii giurgiuvene pe plan local şi naţional, prin participarea la diverse concursuri naţionale şi concerte.
Aşadar, duminică, 22 februarie, după oficierea Sfintei Liturghii, începând cu ora 12:00 la Catedrala Episcopală “Adormirea Maicii Domnului” va avea loc o festivitate de omagiere în cadrul căreia Primăria Municipiului Giurgiu îi va acorda dirijorului Augustin Daponte o diplomă de excelenţă pentru merite deosebite în activitatea cultural-artistică şi promovarea municipiului Giurgiu la împlinirea a 6 decenii de activitate.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Prima faza a concursului de cultura generala STII SI CASTIGI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.