Situatia capturarii cainilor fara stapan din municipiu

Situatia capturarii cainilor fara stapan din municipiu

Primăria Municipiului Giurgiu aduce la cunoștința cetățenilor faptul că pe site-ul instituției sunt publicate zilnic date cu privire la activitatea Serviciului de Ecarisaj din cadrul Societății Giurgiu Servicii Locale, în partea dreaptă a ecranului, la secțiunea “Situația capturării câinilor fără stăpân”.
Angajații Adăpostului de câini de pe Canalul Plantelor, însoțiți de un polițist local, acționează pentru capturarea patrupedelor în urma sesizărilor primite, în special, din partea populației.
Zonele în care numărul maidanezilor creşte de la o zi la alta sunt: Primărie, ANL Obor, Bulevardul CFR, Policlinică, Tineretului, Sloboziei și Centru-Teatrul Tudor Vianu.
97 de câini vagabonzi au fost adunați de pe străzile din oraș și duși la adăpostul amenajat pentru câini, de la începutul anului până în prezent.
Pentru informaţii privind numărul câinilor fără stăpân capturaţi de echipele de ecarisaj, dar şi despre zonele unde acţionează acestea, puteți accesa site-ul oficial al Primăriei Municipiului Giurgiu

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Cinci cupluri au ales sa se casatoreasca de Valentine‘s Day

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.