Consiliul Local al Seniorilor s-a reunit intr-o noua ședinta aferenta lunii februarie

Consiliul Local al Seniorilor s-a reunit intr-o noua ședinta aferenta lunii februarie

Consiliul Local al Seniorilor s-a reunit în cea de-a doua ședință operativă din acest an aferentă lunii februarie pentru a definitiva planul de activități pe anul 2015. Acest program este însă unul flexibil și poate fi îmbunătățit și completat în permanență, înaintat pentrul acordul primarului și supus spre aprobarea Consiliului Local legal constituit.
Printre propunerile membrilor se regăsesc rezolvarea unor probleme de natură socială, activități de petrecere a timpului liber și probleme legate de gospodărirea orașului.
Unul dintre proiecte este legat de un parteneriat public privat între municipalitate și Centrul Medical Ema care pune la dispoziție fonduri pentru persoane bolnave sau cu probleme socio-economice. Astfel, după o selecție riguroasă, un caz foarte grav va beneficia de servicii gratuite, în limita a 2.000 de lei.
Un alt proiect se referă la un parteneriat public privat cu un magazin de tip economat care să ofere pensionarilor cu venituri mici produse alimentare la prețuri reduse, pe baza talonului de pensie.
De asemenea, au mai fost făcute propuneri legate de finalizarea investițiilor la Centrul de zi pentru copiii proveniți din familii sărace, alocarea de fonduri din bugetul local pentru finanțarea Orchestrei Simfonice Giurgiu și terminarea construcției blocului 113 printr-un parteneriat public privat.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Amenzi in cazul falsurilor constatate in declaratiile privind taxa de habitat

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.