Situatia locuintelor ANL si sociale, dezbatuta de edilul sef in conferinta de presa

Situatia locuintelor ANL si sociale, dezbatuta de edilul sef in conferinta de presa

Echipele de muncitori angrenate în construcţia celor 120 de locuinţe ANL din Port şi în sistematizarea zonei au lucrat intens în luna ianuarie, condiţiile meteo fiind favorabile, şi continuă să lucreze în ritm alert pentru a finaliza investiţia luna aceasta.
Constructorul speră ca ansamblurile de locuinţe să fie gata în jurul datei de 15 februarie. În ceea ce priveşte partea care revine Primăriei, racordarea blocurilor la reţelele urbane de utilităţi (apă, energie termică, canalizare menajeră, canalizare pluvială) a fost finalizată. Urmează ca echipele Enel să racordeze blocurile la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Tot în sarcina Primăriei au intrat şi lucrările de sistematizare a zonei (parcări, carosabil, spaţii verzi şi toaletarea întregii zone). În acest moment se lucrează la trotuare, iar în primăvară se va trece şi la amenajarea spaţiilor verzi.
În conferinţa de presă de miercuri, 4 februarie, primarul Nicolae Barbu a anunţat, de asemenea, că vor mai fi construite 55 de apartamente la Obor şi 44 de apartamente la Steaua Dunării. „Sunt amplasamentele predate, suntem în lista de investiţii, suntem trecuţi la priorităţi. Eu sper ca în vară să luăm autorizaţia de construcţie şi să le dăm amplasamentul liber de sarcini”, a precizat acesta. Edilul şef a dat detalii şi cu privire la locuinţele sociale ce vor fi construite în cartierul Tineretului, în urma recompartimentării blocului C1. Deja a fost desemnată firma câştigătoare, a fost dat şi ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de finalizare a lucrărilor este sfârşitul anului 2015, însă primarul Nicolae Barbu este de părere că vor termina mai devreme, în septembrie-octombrie.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Rezultalele campaniei de sterilizari gratuite desfasurata in zilele de 31 ianuarie si 1 februarie 2015

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.