A fost publicata lista declaratiilor de casatorie inregistrate in luna ianuarie

A fost publicata lista declaratiilor de casatorie inregistrate in luna ianuarie

Primăria Municipiului Giurgiu aduce la cunoștința cetățenilor faptul că pe site-ul instituției, la secțiunea Consiliul Local-Direcții Subordonate Consiliului Local-Direcția Evidența Populației-Publicații Căsătorii este publicată lista cu numele și prenumele cuplurilor care au înregistrat declarații de căsătorie la Direcția de Evidență a Persoanelor Giurgiu, în luna ianuarie.
În conformitate cu prevederile legii 119/1996 republicată ofițerul de stare civilă dispune publicarea declarației de căsătorie în ziua primirii acesteia, prin afișarea în extras intr-un loc special amenajat la sediul serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor sau al primăriei, respectiv al misiunii diplomatice sau al oficiului consular unde urmează să se încheie căsătoria, precum și pe pagina de internet a acestuia/acesteia.
Căsătoria se încheie la 10 zile de la afișarea declarației de căsătorie, termen ce cuprinde atât data afișării, cât și data încheierii căsătoriei.
În luna ianuarie șase cupluri au depus declarații de căsătorie la Oficiul Stării Civile. Lista va fi actualizată pe măsura înregistrării declarațiilor, pe parcursul anului 2015.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ACTIVITATILE COMPARTIMENTULUI DE ASISTENTA MEDICALA COMUNITARA DIN CADRUL DAS GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.