Sprijinele financiare in domeniul educational si editorial continua si in 2015

Sprijinele financiare in domeniul educational si editorial continua si in 2015

Şi în prima lună a anului 2015, consilierii locali au aprobat trei proiecte de hotărâri privind acordarea unor sprijine financiare pentru trei giurgiuveni. Astfel, cu sprijinul comunităţii, o elevă a Colegiului Naţional “Ion Maiorescu” va reprezenta municipiul Giurgiu şi va participa la proiectul “Şcoala Altfel”. În cadrul acestui proiect, giurgiuveanca va lucra ca stagiar în biroul unui senator din statul Oklahoma (SUA). Eleva Petrică Louise Magdalena studiază la profilul uman, este clasa a X-a, clasă cu predare în limba engleză intensiv şi a primit suma de 5.000 de lei, bani necesari pentru a suporta cheltuielile de transport şi acordare a vizei pentru SUA.
Cel de-al doilea sprijin a fost acordat unei scriitoare, Dragomir Georgeta, care de-a lungul timpului a publicat mai multe romane: “Hipnoza”, “Podul de mame”, 3 volume “Destine Cenuşii”.
Cu sprijinul primit din partea Primăriei, o altă carte semnată Dragomir Georgeta va vedea lumina tiparului anul acesta, fiind vorba despre romanul
“ Jurnalul mătuşii Sara”.
Jurnalista Liliana Nicolae, om de radio şi presă scrisă atât locală, naţională dar şi internaţională a primit sprijinul municipalităţii giurgiuvene pentru a publica un volum de reportaje. Liliana Nicolae este jurnalist încă din 1990, a scris la “Cuvântul Liber”, “Giurgiu Express”, a lucrat la Radio Giurgiu și Kiss Fm. A fost corespondent de presă la Rompres, Mediafax, Radio BBC și Radio România Actualități, iar în prezent este producător la Radio Europa FM.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Au fost stabilite lucrările de interes local ce vor fi prestate de persoanele apte de munca, beneficiare de ajutor social

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.