16 asociatii de proprietari beneficiaza de sprijin pentru igienizarea subsolurilor

16 asociatii de proprietari beneficiaza de sprijin pentru igienizarea subsolurilor

Primăria Municipiului Giurgiu sprijină în continuare asociaţiile pe proprietari din municipiu în acţinile de igienizare a subsolurilor. Astfel, în şedinţa de la săptămâna trecută consilierii locali au aporbat proiectul privind acordarea unor sprijine financiare pentru 16 asociații din oraş, în urma analizării solicitărilor și dosarelor depuse de acestea pentru a beneficia de acest program.
Cuantumul total al sprijinelor financiare acordate asociațiilor de proprietari se ridică la 96.276 lei și va fi suportat din bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2015.
Suma reprezentând sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Giurgiu va fi achitată direct prestatorului de servicii, în numele și pe seama solicitanților sprijinului financiar în conformitate cu articolul 8 din Regulamentul de acordare a unui sprijin financiar asociațiilor de proprietari din municipiul Giurgiu în vederea igienizării subsolurilor.
Sumele vor fi virate în baza unor contracte încheiate între Primăria Municipiului Giurgiu, asociațiile de proprietari și prestatorul de servicii.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Au fost stabilite lucrările de interes local ce vor fi prestate de persoanele apte de munca, beneficiare de ajutor social

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.