Toaletare copaci cu alpinişti utlitari

Toaletare copaci cu alpinişti utlitari

În aceste zile în municipiul Giurgiu are loc o amplă acţiune de toaletare a copacilor şi spaţiilor verzi, dar şi de doborâre a copacilor uscaţi ori cu probleme la rădăcini (salcii şi plopi), care pun în pericol viaţa cetăţenilor sau pot provoca unele pagube materiale.
Angajaţii societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi sunt sprijiniţi în această acţiune de o echipă de trei alpinişti utilitari care marţi, 27 ianuarie, au început să doboare copacii uscaţi din cimitrul Haralambie, după care vor acţiona în cimitirul Smârda şi apoi în celelalte zone din municipiu.
Alpiniştii utilitari sunt angajaţi ai unei firme din Târgovişte, firma ce a câştigat licitaţia pentru această acţiune şi care a mai colaborat cu municipalitatea din Giurgiu şi anul trecut.
Materialul lemnos rezultat în urma doborârii arborilor va ajunge la persoanele defavorizate din Giurgiu, persoane în vârstă cu pensii mici, ori bolnave cu posibilităţi materiale reduse.
De asemenea, angajaţii societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi din muncipiul Giurgiu toaletează şi plantează arbuşti ornamentali şi copaci. Pe strada Unirii şi Şoseaua Portului au fost deja plantaţi tei, iar în zilele următoare şi în alte zone din oraş vor mai planta Catalpa, Arţar, Frasin, Oţetar, iar în zona Voestapline se vor planta salcii pletoase.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Taxa de habitat se va plati lunar la Taxe si Impozite

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.