PRIMA SEDINTA EXTRAORDINARA PE ANUL 2015

PRIMA SEDINTA EXTRAORDINARA PE ANUL 2015

Consilierii municipali s-au întrunit, vineri, 9 ianuarie 2015, pentru a vota cele două proiecte de hotărâri supuse atenţiei pe ordinea de zi.
Primul punct de pe ordinea de zi a făcut referire la o modificare bugetară cu privire la un excedent pe secţiunea de funcţionare şi la deficitul secţiunii de dezvoltare. În acelaşi proiect de hotărâre a fost supusă spre aprobare şi utilizarea excedentului bugetar rezultat la încheierea anului fiscal, în valoare de circa 1.304.000.
Al doliea punct supus spre aprobare consilierilor locali pe ordinea de zi a expus acestora rezultatul recursului formulat de Primăria Municipiului Giurgiu împotriva Sentinţei pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în contradictoriu cu R.N.P ROMSILVA – DIRECŢIA SILVICĂ GIURGIU.
În urma acestui recurs, trupurile de pădure – fond forestier Mocanu şi Mocănaşu au fost declarate ca făcând parte din adminitraţia domeniului public, iar consilierii locali au trebuit să aprobe achiziţia de servicii juridice pentru asistenţă juridică şi reprezentare în dosarul civil aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Cele două puncte înscrise pe ordinea de zi au fost aprobate de către consilieri prin unanimitate de voturi.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SARBATORITA LA 101 ANI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.