Campania de capturare a cainilor fara stapan continua si in 2015

Campania de capturare a cainilor fara stapan continua si in 2015

Primăria Municipiului Giurgiu prin intermediul Giurgiu Servicii Locale reia în 2015 campania de capturare a câinilor maidanezi și aducere a acestora la adăpostul special amenajat pe Canalul Plantelor.
În anul 2014 au fost capturate aproximativ 850 de patrupede. Din data de 5 ianuarie până în prezent, în adăpost, au mai fost aduse 11 exemplare. Acestea au fost adunate din mai multe zone ale orașului, respectiv Policlinică, Bulevardul CFR, Șoseaua București, Școala Generală Nr. 1 și Autogară.
Echipe formate din angajați ai GSL și polițiști locali participă la capturarea câinilor fără stăpân care sunt luați de pe stradă, sunt duși în adăpost unde li se asigură cazare, hrană și asistență sanitar-veterinară. Mai departe, aceștia sunt dați spre adopție.
Municipalitatea este sprijinită în demersurile sale de gestionare a câinilor fără stăpân de ONG-ul german Deutchland sagt Nein zum Tiermorden cu care a fost încheiat un acord de parteneriat. ONG-ul s-a angajat să asigure hrana zilnică pentru întreg efectivul de câini aflaţi în adăpost, găleţi speciale pentru cuşti, materiale de construcţii pentru boxe, amenajarea unui spaţiu de recuperare postoperatorie a animalelor, suportul în vederea adoptării, precum și organizarea unor campanii gratuite de sterilizare a câinilor cu stăpân din municipiu, prin punerea la dispoziţie a unor caravane mobile de castrare.

Angajaţii GSL acționează zilnic pentru strângerea câinilor fără stăpân din diverse zone ale oraşului ținând cont de sesizările primite din partea cetățenilor la adresele: office@grserviciilocale.ro, primar@primariagiurgiu.ro și fundatianicolaebarbu@yahoo.com. De asemenea, giurgiuvenii pot semnala aspecte legate de câinii fără stăpân şi la numerele 0246/215.111 (GSL) și 0737/000.387 (Gina Isaia).

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SARBATORITA LA 101 ANI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.