SARBATORITA LA 101 ANI

SARBATORITA LA 101 ANI

Pentru că va împlini, peste două zile, venerabila vârstă de 101 ani, Buduru Floarea, giurgiuveanca ce a devenit un exemplu de viaţă pentru toţi cei care o cunosc, a primit cu foarte multă bucurie o vizită din partea reprezentanţilor Primăriei.
Buduru Floarea s-a născut pe 10 ianuarie 1914, în comuna Putineiu. De 83 de ani, locuieşte în municipiul Giurgiu, are trei copii, o fată şi doi băieţi, iar soţul a decedat la vârsta de 77 ani.
De la aniversare nu a lipsit primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, care a dorit să asculte personal poveştile de viaţă ale doamnei Floarea, dar şi pentru a descoperi secretul longevităţii. Aceasta a primit din partea edilului şef un buchet de flori, un tort şi o diplomă de cetăţean centenar.
Munca şi cumpătarea au fost cele două elemente esenţiale care au reuşit să o ţină în viaţă până la această vârstă. Deşi a trecut de 100 de ani, doamna Floarea Buduru se întreţine singură, mai mult de atât, are grijă şi de gospodărie: se îngrijeşte de cele câteva găini, iar în sezonul cald îşi sapă singură grădina.
“De Crăciun am făcut din două kilograme de făină cozonaci pentru ca cei dragi să mă ţină minte”, a fost încă o mărturisire a femeii care a întărit ideea că anii care au trecut nu se fac, încă, simţiţi.
La finalul vizitei, reprezentanţii Primăriei i-au promis centenarei că la următoarea aniversare îi vor călca din nou pragul, aceasta spunând că îi aşteaptă cu aceeaşi bucurie.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul A inceput distribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.