Astăzi sosesc ajutoarele alimentare pentru persoanele defavorizate

Astăzi sosesc ajutoarele alimentare pentru persoanele defavorizate

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană vor ajunge astăzi și la Giurgiu, fiind vorba despre trei tiruri cu alimente acordate persoanelor din categoriile sociale defavorizate sau cu venituri mici.
Pentru a-și ridica produsele, giurgiuvenii se vor prezenta cu cuponul și actul de identitate la unul din cele două puncte de distribuție ce au fost stabilite de către municipalitate. Pentru a facilita accesul beneficiarilor, cele două locații sunt Cantina de Ajutor Social din Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 83 și un depozit din Parcul Tehnologic Industrial (Dunăreana).
Pachetele vor fi distribuite în baza tichetelor nominale primite la domiciliu de fiecare beneficiar în parte, prin intermediul Poștei Române, la finele anului recent încheiat.
De aceste ajutoare vor beneficia în cel mai scurt timp posibil persoanele singure, șomerii, pensionarii cu venituri sub 400 de lei, văduvele și veteranii de război, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, persoanele beneficiare de ajutor social și familiile beneficiare de alocație de susținere.
În municipiul Giurgiu există aproximativ 7.000 de beneficiari care vor primi câte două pachete de persoană. Acestea conțin 6 kg de făină, 6 kg de mălai, 2 pachete de paste, 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, 8 conserve de carne de porc, 6 conserve de carne de vită și 10 cutii de pate de ficat.
Distribuirea va începe zilele acestea, urmând să revenim cu informații privind calendarul și datele referitoare la programări.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Deszapezirea in Giurgiu a continuat pe strădute, ulcioare si fundaturi

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.