Spectacol umanitar de Craciun pentru copiii institutionalizati

Spectacol umanitar de Craciun pentru copiii institutionalizati

Consiliul Local al Tinerilor Giurgiu în colaborare cu Primăria Municipiului Giurgiu a reunit în seara zilei de 22 decembrie pe scena Ateneului ”Nicolae Bălănescu” tineri talentați pentru un eveniment caritabil dedicat copiilor de la casele de tip familial din municipiu.
Spectacolul intitulat ”Aplauze pentru copiii” a dorit să aducă un zâmbet pe chipurile acestor tineri în prag de sărbători.
Din program nu au lipsit colindele precum Santa Baby, Listen, Shake up Christmas, O holly Night, Let is snow, Watch over you, Vis de iarnă și Silent Night, momentele umoristice, dans și poezie.
Pe lângă programul artistic, organizatorii au pregătit tinerilor spectatori punguțe cu cadouri oferite de Clubul Nautic San Giorgio, partener al spectacolului alături de Oriflame și High Life Cafe.
Spectacolul s-a bucurat de o asistență numeroasă formată din tineri de la casele de copii, elevi de liceu, părinți și prieteni ai acestora, dar și reprezentanți ai presei.
Seara s-a încheiat cu un scurt discurs susținut de Mugurel Roșu, Președintele Clubului Nautic Giurgiu și cu premierea tinerelor talente care au urcat pe scenă cu luminițe aprinse, pe ritmurile melodiei Silent Night.

Ultima modificare: 23.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Eroii Revolutiei Romane din Decembrie 1989, omagiati de oficialitatile municipale si judetene

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.