Undă verde pentru două proiecte depuse pe POR 2007-2013

Undă verde pentru două proiecte depuse pe POR 2007-2013

Veşti bune de la ADR Sud Muntenia şi Autoritatea Naţională pentru Turism pentru două proiecte depuse de municipalitatea din Giurgiu pe Programul Operaţional Regional 2007-2013: „Lucrări de intervenţii pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 2” şi „Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Giurgiu”.
Pentru primul dintre acestea, cel privind eficienţa energetică a blocurilor, municipalitatea a fost anunţată de către Organismul Intermediar ADR Sud Muntenia că în urma procesului de verificare şi selecţie, cererea de finanţare depusă în 15 septembrie 2014 a fost declarată acceptată în totalitate şi va trece în faza de contractare.
În ceea ce priveşte al doilea proiect, privind înfiinţarea unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Giurgiu, municipalitatea a primit din partea Autorităţii Naţionale pentru Turism o adresă prin care a fost invitată la sediul Organismului Intermediar pentru Turism pentru semnarea contractului de finanţare. Astfel, contractul dintre municipalitate şi Autoritatea Naţională pentru Turism a fost semnat astăzi, 22 decembrie, de viceprimarul Alexandru Vladu.

Ultima modificare: 22.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrarile la Coridorul 9 Pan-european se apropie de final

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.