Campania Descopera Rowmania – Romania naturala vazuta din barca va continua si in anul 2015

Campania Descopera Rowmania – Romania naturala vazuta din barca va continua si in anul 2015

Colaborarea municipalităţii Giurgiu cu Asociaţia Ivan Patzaichin Mila 23 în cadrul evenimentului Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă va continua şi în anul 2015. Printr-o adresă sosită săptămâna aceasta la Primărie, celebrul canoist Ivan Patzaichin i-a propus edilului Nicolae Barbu continuarea parteneriatului în cadrul acestei campanii de anvergură naţională.
Pentru anul 2015, Asociaţia Ivan Patzaichin Mila 23 şi-a propus extinderea seriei de evenimente în oraşele cu deschidere la apă. Astfel, caravana Descoperă Rowmania va ajunge în: Giurgiu, Bucureşti, Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Alba Iulia, Arad, Călăraşi etc.
Turneul naţional se va desfăşura în perioada mai-august şi va culmina cu cea de-a cincea ediţie a RowmaniaFEST – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, care se va desfăşura la Tulcea în perioada 28-30 august.
Campania „Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă” a fost lansată în anul 2013 şi a reuşit să atragă un public numeros, cu o medie de 250 de participanţi activi la competiţia de canotcă 10+1 şi o asistenţă de peste 600 de persoane în fiecare oraş.
Atât la ediţia din 2013, cât şi la cea din 2014, evenimentul s-a bucurat de mare succes în rândul giurgiuvenilor, care au venit, cu mic, cu mare, pe Canalul Sf. Gheorghe, în zona Podului Bizetz, pentru a participa la concursul de vâslit în canotci de 10+1.

Ultima modificare: 19.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sculptura in memoria revolutionarilor giurgiuveni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.