Sesiune anuala de informare privind rezultatele Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria

Sesiune anuala de informare privind rezultatele Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria

Având în vedere că rezultatele obţinute prin implementarea proiectelor transfrontaliere „Îmbunătăţirea accesibilităţii în euroregiunea Ruse-Giurgiu cu coridorul Pan European de transport nr. 9” şi „Euroregiunea Ruse-Giurgiu soluţii operative – masterplaning de management integrat a posibilităţilor de dezvoltare” au contribuit la progresul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013 (PCT Ro-Bg 2007-2013), municipalităţile partenere Giurgiu şi Ruse au fost invitate să prezinte informaţii relevante despre cele două proiecte în cadrul Sesiunii anuale de informare pentru reprezentanţii mass-media. Evenimentul a avut loc marţi, 16 decembrie 2014, la Ruse, şi s-a concentrat pe progresul fizic şi financiar înregistrat în implementarea PCT Ro-Bg 2007-2013, fiind astfel prezentate informaţii privind importanţa, continuitatea şi replicabilitatea implementării PCT Ro-Bg 2007-2013 în regiunea de graniţă dintre România şi Bulgaria.
Municipalitatea Giurgiu a fost reprezentată la eveniment de dna. Meca Ianca, Şef Serviciu Strategii Proiecte Cooperare Interregională, care, împreună cu viceprimarul oraşului Ruse, dl. Strahil Karapceanski, a prezentat Masterplanul Euroregiunii Ruse-Giurgiu.
Dat fiind rolul menţinut de BRCT Călăraşi şi în viitoarea perioadă de programare, în ultima parte a evenimentului au fost expuse informaţii de referinţă ale Programului Interreg V-A Romania-Bulgaria 2014-2020 şi a fost vizitat sediul sucursalei din Ruse a biroului, înfiinţată în acest an cu rolul de a susţine activităţile Programului Interreg V-A România – Bulgaria 2014-2020 în regiunea de graniţă.

Ultima modificare: 17.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 30 de cupluri giurgiuvene, premiate in cadru festiv pentru implinirea a 50 de ani de casatorie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.