Liceenii giurgiuveni au jucat ieri un meci cu fotbalistii de la Astra Giurgiu

Liceenii giurgiuveni au jucat ieri un meci cu fotbalistii de la Astra Giurgiu

Un meci pe care cu siguranţă liceenii îl vor ţine minte a avut loc ieri, 18 noiembrie, la Sala Polivalentă din oraş. “Astra joacă la liceu” s-a dorit a fi un eveniment care să-i aducă faţă în faţă pe fotbaliştii profesionişti, vicecampionii României şi pe tinerii care vor să le calce pe urme sau sunt iubitori ai acestui sport.
La iniţiativa conducerii Clubului Astra Giurgiu şi cu sprijinul Primăriei, al instituţiilor subordonate şi al Inspectoratului Şcolar Giurgiu, meciul disputat ieri, în premieră la Giurgiu, a reunit aşadar pe teren o selecţionată a liceelor şi echipa Astrei din care nu a lipsit antrenorul principal, Oleg Protasov, aflat într-o formă de zile mari. Din tribune, zeci de susţinători au urmărit inedita partidă încheiată cu scorul de 5-5, iar de la prezidiu, meciul a fost urmărit de primarul Nicolae Barbu, un susţinător al acestor evenimente, de preşedintele executiv al Astrei, Narcis Răducan, managerul general, Gabi Cazan, şi nu în ultimul rând de inspectorul şcolar general, Gigi Oprişan.
Printre cei prezenţi ieri la Polivalentă s-a numărat şi fosta glorie a sportului, Narcis Coman, viceprimarul Alexandru Vladu, dar şi profesorii de sport din oraş, cei care încurajează mişcarea sportivă în Giurgiu.
La finalul evenimentului, jucătorii Astrei au împărţit autografe, au făcut poze cu fanii, iar organizatorii, conducerea clubului şi primarul Nicolae Barbu au oferit cadouri, tricouri personalizate şi diplome liceenilor. Echipa a prezentat cu această ocazie şi cele două trofee cucerite în 2014 – Cupa şi Supercupa – şi a împărţit bilete la ultimul meci pe teren propriu din grupele Europa League, cel cu Dinamo Zagreb – campioana Croaţiei, de joia viitoare, precum şi la duelul cu U. Cluj, de sâmbătă, din campionat.

Ultima modificare: 19.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Expoziţie cu tema “Arta in Transeele Primului Razboi Mondial”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.