S-a redeschis circulatia rutiera pe tronsonul Primarie – Romarta

S-a redeschis circulatia rutiera pe tronsonul Primarie – Romarta

De miercuri a fost reluată circulația rutieră pe Șos. București, tronsonul Primărie-Romarta, unde s-a lucrat la înlocuirea bordurilor și dalelor de pe trotuare și s-a asfaltat. Lucrarea de reamenajare a acestui tronson continuă și în zilele următoare prin ridicarea la cotă și asfaltarea în jurul sensului giratoriu de la Primărie până la sfârșitul acestei săptămâni.
Începând de săptămâna viitoare se va continua cu bulevardul Nicolae Bălcescu unde deja au început să se înlocuiască bordurile. Apoi va urma ca în luna noiembrie să fie asfaltată și str. Vlad Țepeș, iar în luna decembrie va fi finalizat sensul giratoriu de la Abator. De asemenea, se va construi un nou sens giratoriu în intersecția de la Sârguința.
Odată cu finalizarea lucrărilor de pe Șos. București se va trece la trasarea marcajelor orizontale și a trecerilor de pietoni pe întreg tronsonul cuprins între Spital și blocul Romarta.
Toate aceste lucrări de reamenajare depind de condițiile meteo, care modifică graficul lucrărilor, mai ales atunci când plouă. Termenul de finalizare a lucrărilor la coridorul 9 Pan european de transport este 31 decembrie 2014.

Ultima modificare: 16.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul A intrat in vigoare legea privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.