Lung, Gaman, Budescu si Takayuki in vizita la Maiorescu

Lung, Gaman, Budescu si Takayuki in vizita la Maiorescu

După festivitatea de deschidere a noului an școlar de luni, 15 septembrie, Colegiul Naţional Ion Maiorescu din muncipiul Giurgiu a fost gazda unui alt eveniment deosebit.
Susţinătorii echipei Astra Giurgiu au avut ocazia să îşi întâlnească idolii chiar în curtea Colegiului, în această după amiază.
Silviu Lung, Marius Găman, Constantin Budescu şi Seto Takayuki au călcat pragul acestei instituţii şcolare de renume din Giurgiu şi au stat faţă în faţă cu cei care îi admiră şi îi susţin la fiecare meci, suporterii Astrei.
Câştigătorii Cupei României au adus şi trofeul în mijlocul fanilor care s-au fotografiat alături de Cupă. Prezenţi la acest eveniment au fost si primarul NicolaeBarbu, viceprimarul Alexandru Vladu, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Giurgiu, prof. Gigi Oprişan, consilierul local Ionel Dinu, consilierul judeţean, George Pălălău, conducerea Colegiului Maiorescu, antrenori de fotbal, sportivi şi nu în ultimul rând o legendă a fotbalului giurgiuvean, Narcis Coman. Însoţiţi de oficialităţi şi cadre didactice, jucătorii au făcut un tur al liceului înainte de sesiunea de autografe.
Jucătorii Astrei au fost profund impresionaţi de primirea făcută de oficialităţi dar mai ales de entuziasmul suporterilor giurgiuveni, motiv pentru care nu au refuzat pe nimeni şi s-au fotografiat cu toţi cei care au dorit şi au oferit autografe tuturor.
Formaţia Astra Giurgiu a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru prima oară în istorie, după ce a învins, pe Arena Naţională, în urma loviturilor de departajare, echipa Steaua Bucureşti.

Ultima modificare: 15.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Fotbalistii Astra Giurgiu isi vor prezenta rezultatele in fata liceenilor de la Maiorescu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.