Artistii giurgiuveni vor avea reprezentatii la Festivalul berii Timisoreana, vineri si sambata seara

Artistii giurgiuveni vor avea reprezentatii la Festivalul berii Timisoreana, vineri si sambata seara

Timp de trei zile, în perioada 25-27 iulie, în Piaţa Tricolorului, giurgiuvenii vor avea parte de trei zile de spectacol, muzică şi distracţie în cadrul Festivalului de bere Timişoreana ce urmează să aibă loc la Giurgiu la sfârşitul acestei săptămâni, cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu, prin Centrul Cultural “Ion Vinea”, dar cu finanţarea Timişoreana România.
Manifestările vor începe în această seară, începând cu ora 17.00, cu diverse concursuri urmate de momente artistice. Dincolo de programul artistic asigurat de Caravana lui Axinte – trupele Pact, Autentic, Cargo şi Leo Iorga, Dan Cernăvodeanu, Irina Loghin, Vali Vijelie şi Florin Petrescu (Axinte) – pe scena amplasată pe strada Petre Ghelmez vor evolua și apreciații artiști giurgiuveni ai Centrului Cultural “Ion Vinea”.
În această seară, de la ora 18.30, va evolua Orchestra de suflători “Valahia”, iar sâmbătă, 26 iulie, de la ora 17.00, artiștii Tarafului “Doina Dunării”.
Reprezentanții administrației locale își propun ca aceste trei zile de spectacol oferite de Timișoreana și Caravana lui Axinte să fie pe placul giurgiuvenilor și vor lua toate măsurile pentru a nu se înregistra evenimente neplăcute.

Ultima modificare: 25.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea cauta solutii pentru persoanele din blocul C cu o situatie locativa buna

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.