Sedinta de Consiliu Local de joi a adus schimbari in componenta

Sedinta de Consiliu Local de joi a adus schimbari in componenta

Ședinţa ordinară a Consiliului Local de joi, 24 iulie, a adus modificări în componența acestei structuri. Consilierul PP-DD, Florian Velicu, a fost exclus prin vot secret, cu 12 voturi pentru şi 6 împotrivă, acesta părăsind scaunul pe care îl ocupa. Pe aceeaşi ordine de zi s-a mai aflat și validarea mandatului de consilier local al doamnei Preda Petronela Daniela, urmată de depunerea jurământului.
Tot ieri, în plen au fost votate în unanimitate două puncte importante pentru dezvoltarea municipiului Giurgiu, cât şi pentru îmbunătăţirea unor servicii de care beneficiază locuitorii acestui oraş. Unul a vizat aprobarea studiului de fezabilitate şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru execuţia obiectivului de execuţii “Eficientizarea sistemului de iluminat interior unităţi şcolare şi iluminat public stradal”, din municipiul Giurgiu. Prin votul acordat, consilierii au aprobat și iniţierea unui Proiect de Hotărâre a Guvernului pentru transmiterea Canalului CAMA şi a terenului aferent acestuia, din Administrarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare – Filiala Giurgiu, în administrarea Consiliului Local al Municipiului Giurgiu.
În cadrul ședinței de joi, consilierii au aprobat și acordarea unei finanțări nerambursabile de 7.000 de lei Asociației Bolnavilor de Cancer și Hepatită Giurgiu pentru organizarea la Giurgiu a simpozionului internațional “Sănătate pentru toți”, în perioada 14-15 august 2014.

Ultima modificare: 25.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea cauta solutii pentru persoanele din blocul C cu o situatie locativa buna

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.