Victor Ponta si Liviu Dragnea, în vizită de lucru la Giurgiu

Victor Ponta si Liviu Dragnea, în vizită de lucru la Giurgiu

Premierul Victor Ponta, însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, au efectuat astăzi, 7 mai, o vizită la Giurgiu având ca scop aflarea problemelor din teritoriu. Programul vizitei a început cu o întâlnire la sediul Primăriei, unde au fost prezenţi alături de primarul Nicolae Barbu, europarlamentarul Viorica Dăncilă, prefectul Nina Carmen Crişu, parlamentarii giurgiuveni Liliana Ciobanu, Florian Nicolae, Niculae Bădălău şi Viorel Teodorescu, precum şi primari ai comunelor din judeţ.
În deschiderea întâlnirii, primarul Nicolae Barbu le-a prezentat celor doi oficiali principalele zone de dezvoltare ale oraşului unde doreşte să facă investiţii pentru atragerea turiştilor şi investitorilor, dar şi problemele concrete pe care le întâmpină în depunerea proiectelor pentru finanţarea acestora.
Premierul Victor Ponta şi-a notat problemele specificate, iar vicepremierul Liviu Dragnea a dat asigurarea că nu există niciun proiect dintre cele prezentate care să nu poată fi sprijinit. Primarii din judeţ au fost invitaţi, la rândul lor, de prim-ministrul Victor Ponta să spună cu ce probleme se confruntă în depunerea sau derularea proiectelor de dezvoltare.
Programul vizitei a continuat apoi la Consiliul Judeţean Giurgiu, unde premierul a avut o întâlnire privată cu preşedintele Consiliului, Vasile Mustăţea, după care delegaţia condusă de Victor Ponta s-a deplasat în teren, la una dintre cele mai mari societăţi de producţie din municipiu, Voestalpine Steel Service. În cadrul întâlnirii cu executivul acestei societăţi, premierul a adus în discuţie importanţa şcolarizării tinerilor în domeniul producţiei, problemă pe care municipalitatea o are deja în lucru.

Ultima modificare: 07.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primarul Nicolae Barbu, alături de vecinii bulgari de Ziua Oraşului Ruse

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.