Şedinţă extraordinară pentru proiectele de hotărâri urgente neaprobate în şedinţa din 16 aprilie

Şedinţă extraordinară pentru proiectele de hotărâri urgente neaprobate în şedinţa din 16 aprilie

Problemele cauzate de faptul că şedinţa ordinară din 16 aprilie nu a mai avut loc au fost eliminate în şedinţa extraordinară de ieri, 22 aprilie. Cei 18 consilieri prezenţi au aprobat toate acele proiecte de hotărâri care necesitau să fie votate de urgenţă. Este vorba despre organizarea activităţilor dedicate Zilelor Municipiului, depunerea cererii de finanţare pentru continuarea lucrărilor de consolidare a Colegiului Ion Maiorescu, aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru modernizarea sistemului de alimentare cu căldură, apă caldă sau de transport la mai multe puncte termice din oraş, încheierea acordului de parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”, pentru depunerea spre finanţare a unui proiect, sau reglementarea situaţiei juridice a unor terenuri, pentru proiectul de înfiinţare a pieţei de gross pentru peşte.
Şi problema neacordării sprijinelor financiare unor cetăţeni şi asociaţii din municipiu a fost rezolvată. Ordinea de zi a fost suplimentată cu toate acele proiecte de hotărâri care vizau acordarea de sprijine financiare, indiferent că erau pentru lansări de carte, probleme de sănătate, cofinanţarea unor proiecte sau oferirea de produse specifice sărbătorilor pascale.
În finalul şedinţei, consilierii PNL au propus ca vineri, 25 aprilie 2014, să se organizeze o nouă şedinţă extraordinară în care să se supună spre aprobare proiectul privind extinderea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sănătate asigurată prin apă curată”.

Ultima modificare: 23.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Flash mob la Giurgiu, pe melodia lui Pharrell Williams – Happy

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.