Cererea de finanţare pentru consolidarea Colegiului Ion Maiorescu a trecut de prima etapă a procesului de evaluare

Cererea de finanţare pentru consolidarea Colegiului Ion Maiorescu a trecut de prima etapă a procesului de evaluare

Cererea de finanţare pentru continuarea lucrărilor de consolidare a Colegiului Național Ion Maiorescu, depusă de municipalitate la ADR Sud Muntenia în urma redeschiderii liniei de finanțare pe POR 2007-2013, a trecut de prima etapă a procesului de evaluare.
Această primă secţiune a evaluării a constat în verificarea administrativă a dosarului de achiziție publică pentru atribuirea contractului, iar printr-o notificare primită ieri, 9 aprilie, municipalitatea a fost înştiinţată că proiectul a fost declarat conform şi poate trece în etapa următoare.
În cel mult zece zile lucrătoare, Primăria Municipiului Giurgiu va depune la sediul Organismului Intermediar ADR Sud Muntenia cererea de finanţare împreună cu anexele aferente, în cadrul celei de-a doua secţiunii a procesului de evaluare.
Dacă va trece şi de această a doua etapă şi se fa semna contractul de finanţare, lucrările de consolidare a liceului, ce presupun o sumă importantă de 28 de miliarde lei vechi, fără TVA, vor fi efectuate cu bani de la Uniunea Europeană, fără a mai trebui să fie suportate din bugetul local al municipiului.

Ultima modificare: 10.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Centru regional pentru sport la Giurgiu, la ideea lui Alexandru Dedu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.