Campania COPIII NU SUNT INVIZIBILI, premiată cu Bronze World Medal la New York

Campania COPIII NU SUNT INVIZIBILI, premiată cu Bronze World Medal la New York

Campania „Copiii nu sunt invizibili”, realizată de Antena 3 și Observator în colaborare cu Primăria Municipiului Giurgiu și Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu a fost premiată la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe data de 8 aprilie.
Materialele video realizate de echipa Observator și Antena 3 au primit Bronze World Medal la categoria Human Interest, din partea unui juriu format din regizori, producători și scenariști consacrați, alături de proesioniști media din întreaga lume. Difuzarea acestor materiale a avut rolul de a de a face cunoscută situația copiilor nevăzuți ai României, care nu au niciun fel de act de identitate și, prin urmare, nu pot fi asistați medical decât în situații de urgență și nu pot merge la școală.
Un rezultat direct al acestei campanii îl constituie înființarea la Giurgiu a unui centru social de zi pentru copii, unde aceștia vor putea primi asistență medicală, hrană și instruire școlară și vor desfășura diferite activități recreative.
Startul lucrărilor pentru construirea centrului a fost dat anul trecut, chiar de Ziua Copilului, și se estimează că până la începutul lunii iunie a.c acestea vor fi finalizate.
Reportajul și clipul realizate de Antena 3 și Observator pot fi vizualizate la adresele: http://www.youtube.com/watch?v=0Il4KArIuWY și http://www.youtube.com/watch?v=Yt7_k1QoOLw.

Ultima modificare: 10.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Centru regional pentru sport la Giurgiu, la ideea lui Alexandru Dedu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.