Kaufland România este alături de comunitatea giurgiugiuveană

Kaufland România este alături de comunitatea giurgiugiuveană

Kaufland Romania a organizat astăzi, 19 martie 2014, un eveniment deosebit de important pentru elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”. Este vorba despre acţiunea de predare oficială a materialelor didactice strânse în cadrul campaniei „Ajutăm împreună”. Campania a fost desfăşurată de Kaufland Romania în perioada decembrie 2013 – februarie 2014 şi a constat în strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de material didactic pentru 89 de şcoli din oraşele în care au fost deschise magazine Kaufland.
La acţiunea desfăşurată la Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu” au fost prezenţi, alături de reprezentantul Kaufland Romania, dl. Viorel Ţiculescu, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai Poliţiei, colectivul didactic al şcolii, părinţi şi, nu în ultimul rând, copii.
Primăria Municipiului Giurgiu a fost reprezentată la eveniment de primarul Nicolae Barbu şi viceprimarul Alexandru Vladu. Invitat să ia cuvântul, primarul Nicolae Barbu a mulţumit reprezentanţilor Kaufland în numele administraţiei oraşului şi al său personal pentru această a treia iniţiativă adusă în sprijinul educaţiei giurgiuvene, după construirea celor două locuri de joacă ultramoderne de la Grădiniţa nr. 4 „Căsuţa Fermecată” şi donaţia de mobilier pentru Grădiniţa nr. 2 „Scufiţa Roşie”. Edilul a precizat că aceste iniţiative au constituit pentru municipalitate un punct de plecare şi o sursă de inspiraţie pentru alte investiţii în folosul copiilor din municipiu: „În urmă cu doi ani, inauguram împreună la Grădiniţa nr. 4 „Căsuţa Fermecată” două locuri de joacă ultramoderne şi pot să spun că, inspirându-ne după acele locuri de joacă, astăzi copiii din municipiul Giurgiu au 12 locuri de joacă ultramoderne. Anul trecut inauguram donaţia dvs. … de la Grădiniţa nr. 2 „Scufiţa Roşie”, o donaţie foarte importantă în pătuţuri şi mobilier pentru petrecerea timpului liber în acea grădiniţă, şi am venit iarăşi după dvs. şi am finalizat şi noi, reconstrucţia acelei grădiniţe. Ceea ce astăzi dvs. aţi donat vine să încununeze efortul administraţiei şi mediului privat de a fi alături de copii. Noi ne ghidăm după un motto foarte bine structurat – «Investeşte în societate şi priveşte cum creşte». Dvs. aţi investit în societate ca să susţineţi educaţia şi vă felicit pentru asta, pentru că până la urmă educaţia este baza dezvoltării fiecărui copil”. În plus, edilul le-a recomandat celor de la Kaufland Romania ca următoarea campanie să se adreseze învăţământului preuniversitar, domeniu aflat în atenţia municipalităţii, cel mai bun exemplu in acest sens fiind Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”.
Această a treia iniţiativă a Kaufland Romania a adus Şcolii Gimnaziale „Academician Marin Voiculescu” o gamă variată de materiale didactice, începând de la caiete, creioane, carioci, penare, hărţi, atlase şi până la aparatură deosebit de utilă pentru modernizarea procesului de învăţământ din această unitate şcolară. Este vorba de patru camere de filmat, patru imprimante HP, 10 multifuncționale laser, 21 videoproiectoare şi 20 aparate de fotografiat.

Ultima modificare: 19.03.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Noi medalii în palmaresul Clubului Sportiv Aquila Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.