Două evenimente importante pentru învăţământul şi cultura giurgiuveană

Două evenimente importante pentru învăţământul şi cultura giurgiuveană

Vineri, 14 martie, este o zi importantă pentru învăţământul dar şi pentru cultura locală. Astăzi, două şcoli giurgiuvene au găzduit evenimente deosebite, respectiv Şcoala Gimnazială “Savin Popescu” şi Şcoala “Acad. Marin Voiculescu”, ambele beneficiind de prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale, respectiv a primarului Nicolae Barbu, însoţit de viceprimarul Alexandru Vladu.
Prima acţiune la care au luat parte cei doi edili a fost cea de inaugurare a sălii de dans a Asociaţiei Culturale Floria Art, condusă de Florentina şi Florin Ştefan, fiind vorba despre o investiţie proprie realizată la subsolul Şcolii “Acad. Marin Voiculescu”. Sala este amenajată la standarde înalte de calitate, oferind micilor dansatori cele mai bune condiţii de pregătire, în scopul obţinerii unor rezultate remarcabile, aşa cum au făcut în ultimii ani. Această asociaţie de dans a primit anul trecut din partea Primăriei şi a Consiliului Local Giurgiu un sprijin financiar pentru deplasarea la o competiţie internaţională de dans în Croaţia, urmând ca şi anul acesta să beneficieze de sprijinul municipalităţii, primarul Nicolae Barbu declarând că sprijină performanţa şi pe cei care au proiecte ce le oferă copiilor giurgiuveni o alternativă frumoasă de petrecere a timpului liber.
După ce au tăiat panglica inaugurală şi au asistat la trei momente artistice susţinute de dansatorii de la Floria Art, cei doi edili au mers la Şcoala nr.6 “Savin Popescu”, unitate ce aniversează 60 de ani de existenţă. Invitat să susţină un discurs, primarul Nicolae Barbu a ţinut să felicite colectivul didactic de la această şcoală exemplu, asigurându-l de întreg suportul municipalităţii.

Ultima modificare: 14.03.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Concert de muzică simfonică pentru giurgiuvenii melomani

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.