Peste două sute de colindatori au fost primiţi astăzi de edilii oraşului

Peste două sute de colindatori au fost primiţi astăzi de edilii oraşului

Astăzi, edilii oraşului, primarul Nicolae Barbu, viceprimarii Alexandru Vladu şi Liviu Popazu, administratorul public Emil Vucă, precum şi angajaţi ai primăriei Municipilui Giurgiu au primit vizita a peste două sute de colindatori.
Asistenţa a fost încântată de programele variate şi deosebite, prezentate de colindătorii proveniţi din sistemul de învătământ giurgiuvean.
Primele grupe de colindători au fost de la grădiniţele „Alba ca Zăpada” şi „Dumbrava Minunată”.
Elevi ai ciclului primar de la Şcoala Nr. 2 „Mircea Cel Bătrân” au urat tradiţionalul „La mulţi Ani” cu ocazia Sărbatorilor Creştine ce se apropie, dar au interpetat şi colinde din repertoriul internaţional.
Doamnele învăţătoare Remuş Ancuţa şi Udrea Mihaela de la Şcoala Nr. 5 „ Emil Gulianu” au pregătit un grup de treizecizeci de elevi pentru a prezenta un colaj de colinde tradiţionale. Şcoala Nr. 8 „Savin Popescu” a participat la acest periplu de colindători cu un grup condus de doamnele Toma Cojocaru Mădălina şi Paraschiv Ionela.
La final, elevi ai Seminarului Teologic Giurgiu îndrumaţi de Sfinţiile Lor, Jica Constantin, Vişoiu Mihai şi Grigorescu Sebastian au încântat pe cei prezenţi cu interpretarea de excepţie a colindelor religioase.
Toţi colindătorii s-au fotografiat şi au primit pungi cu cadouri.

Ultima modificare: 17.12.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Angajaţi din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu au asistat la colinde interpretate de elevi giurgiuveni.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.