Intervenții de urgență pentru evacuarea apei din locuințele inundate

Intervenții de urgență pentru evacuarea apei din locuințele inundate

Ploaia din ultimele ore a produs inundații în locuințele unor giurgiuveni care au aplelat la numărul unic de urgență 112, pentru a solicita ajutorul în evacuarea apei care a pătruns în curți sau în locuințele acestora.
Astfel, începând din prima parte a zilei, angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu, împreună cu cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au intervenit pe mai multe străzi din municipiu, acolo unde locuitorii s-au confruntat cu inundații. Cu ajutorul motopompelor și a echipamentului din dotarea ISU și SVSU Giurgiu, apa din mai multe locuințe de pe străzile Pietrelor, Ramadan, Aurel Vlaicu, Marin Gelea sau de pe șoseaua Bălănoaiei
a fost evacuată.
La intervenții au fost prezenți și administratorul public, Emil Vucă, viceprimarul Liviu Popazu, directorul Apa Service, Constantin Preda, dar și șeful Poliției Locale, Lazăr Ciobanu și cel al SVSU Giurgiu, Chira Stănel, pentru a se asigura că situația se află sub control.
Conform informațiilor primite de la Stația Meteo Giurgiu, până în prezent s-a înregistat o cantitate de precipitații de 48 de litri/ mp, dar ploaia va continua să cadă și în următoarele ore.

Ultima modificare: 30.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea a marcat astăzi Ziua Dunării alături de un număr mare de giurgiuveni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.