Municipalitatea a început deja demersurile pentru pregătirea unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2013-2014

Municipalitatea a început deja demersurile pentru pregătirea unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2013-2014

Pentru ca anul şcolar 2013-2014 să găsească unităţile de învăţământ pregătite pentru primirea elevilor, municipalitatea a demarat încă de pe acum acţiunea de inventariere a situaţiei tuturor grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din municipiu, pentru a şti cu ce probleme se confruntă şi ce lucrări este necesar a fi efectuate.

Astfel, au fost trimise solicitări la toate cele 24 de grupuri şcolare giurgiuvene pentru comunicarea problemelor de reparaţii şi igienizare existente. În plus, viceprimarul Alexandru Vladu, însoţit de personalul Compartimentului Învăţământ, Cultură-Sport, s-a deplasat personal la mai multe unităţi şcolare pentru a verifica situaţia acestora la faţa locului.

Până în prezent, au fost verificate trei grădiniţe, trei şcoli, Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” şi Seminarul Teologic „Teoctist Patriarhul”, unde s-a constatat că, pe lângă lucrări de reparaţii şi igienizare minore, sunt necesare şi lucrări mai ample, cum este cazul cantinei Seminarului Teologic, care trebuie complet reabilitată.

În perioada următoare, viceprimarul Alexandru Vladu va vizita şi celelalte unităţi de învăţământ rămase.

Ultima modificare: 10.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea îi susţine pe giurgiuveni să îşi izoleze termic apartamentele

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.