În municipiul Giurgiu a început și dezinsecția aeriană

În municipiul Giurgiu a început și dezinsecția aeriană

În paralel cu acțiunea de dezinsecție terestră, în municipiul Giurgiu se efectuează și dezinsecția aeriană, începută ieri dimineață, 11 mai, în intervalul orar 06.00-08.00 și continuată apoi seara, începând cu ora 18.30. Astfel, în prima parte a zilei de ieri au fost efectuate cinci zboruri deasupra șoselei București, cartierului Tineretului și cartierului Oinac. În cea de-a doua parte a zilei de sâmbătă au mai fost efectuate opt astfel de zboruri având ca scop împrăștierea de substanțe de combatere a țânțarilor și a căpușelor, începând cu intrarea în oraș, și continuând cu șoseaua București și toată partea de vest a orașului.

Dezinsecția aeriană a continuat și astăzi, 12 mai, zborurile fiind efectuate între aceleași intervale orare, atunci când temperatura permite astfel de operațiuni de combatere a insectelor, și va continua și în zilele următoare.

Primăria Municipiului Giurgiu le reamintește cetăţenilor că până pe 20 mai se va proceda în continuare și la dezinsecția terestră, începută săptămâna trecută, tot dimineața și seara, între orele 6.30-10.00 şi 19.00-23.00. Substanţa folosită la dezinsecție, în ambele cazuri, atât terestră cât și aeriană, nu este toxică pentru om.

Ultima modificare: 12.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Anunţ privind efectuarea lucrărilor de dezinsecţie pe raza municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.