S-a semnat contractul de finanţare pentru proiectul de construire în municipiu a unei pieţe de gross de peşte

S-a semnat contractul de finanţare pentru proiectul de construire în municipiu a unei pieţe de gross de peşte

Printr-o adresă din partea Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional de Pescuit 2007-2013, Primăria Municipiului Giurgiu a fost invitată la sediul Direcţiei Generale Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP Bucureşti (DGP-AM POP) în vederea semnării contractului de finanţare nerambursabilă a proiectului „Înfiinţarea unei pieţe de gross pentru peşte în municipiul Giurgiu”.
Astfel, joi, 12 septembrie 2013, viceprimarul Alexandru Vladu, alături de directorul general al DGP-AM POP, Ciceronis Cumpănăşoiu, au semnat contractul de finanţare pentru construirea în municipiu, în zona Canalului Plantelor, a unei pieţe moderne de gross pentru produsele rezultate din pescuit, acvacultură şi piscicultură. Piaţa de gross va îndeplini toate condiţiile stabilite de Uniunea Europeană, în clădirea respectivă, de peste 1.000 de mp, urmând să existe spaţii de recepţie, prelucrare, depozitare şi prezentare a mărfii.
Implementarea proiectului se va derula pe o perioadă de 24 de luni. Conform bugetului aferent contractului de finanţare, valoarea totală a proiectului este de 6.956.238 lei, inclusiv TVA, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 5.562.708 lei.
În perioada imediat următoare, municipalitatea va realiza documentaţia necesară organizării licitaţiei pentru proiectul tehnic.

Ultima modificare: 13.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul „Ziua Portilor Deschise” la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă „Vlasca” al Judetului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.