„Ziua Portilor Deschise” la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă „Vlasca” al Judetului Giurgiu

„Ziua Portilor Deschise” la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă „Vlasca” al Judetului Giurgiu

Pentru a marca împlinirea a 165 de ani de la bătălia din Dealu Spirii, prilej cu care se sărbătoreşte “Ziua Pompierilor din România”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca al Judeţului Giurgiu va organiza vineri, 13 septembrie 2013, “Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul propriu din strada Uzinei, nr. 48, cât şi la Detaşamentul Bolintin Deal, la Garda de Intervenţie Roata de Jos şi la Garda de Intervenţie Ghimpaţi.

În cadrul acestei acţiuni vor fi prezentate tehnica şi materialele de intervenţie din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca”.

Acţiunea se va derula între orele 10,00-14, având ca grup ţintă adulţi şi copii din localităţile ce aparţin raioanelor de intervenţie a subunităţilor. La eveniment va fi prezent şi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Pe site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” – www.isugiurgiu.ro se află postate materiale informative referitoare la semnificaţia „Zilei Pompierilor din România”.

Ultima modificare: 12.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Au fost stabilite numarul si locatiile sectiilor de votare in vederea desfasurarii alegerilor pentru Camera Agricola Judeteana Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.