“Centrul social de zi pentru copii” se află în plină construcţie

“Centrul social de zi pentru copii” se află în plină construcţie

Început la 1 iunie, proiectul ambiţios prin care se doreşte construirea unui centru social de zi modern pentru copiii defavorizaţi din Giurgiu continuă, prin eforturile celor trei parteneri, respectiv Primăria Municipiului Giurgiu, Intact Media Group şi Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu.

După ce a fost tăiată panglica inaugurală chiar de Ziua Internațională a Copilului, în prezenţa reprezentanţilor tuturor părţilor implicate şi au fost obţinute avizele si autorizaţiile necesare, constructorul a început lucrarea propriu-zisă. A fost ridicat primul nivel, a fost turnată placa, iar în prezent se lucrează la structura de fier de la etaj, urmând ca până la sfârşitul anului, clădirea să fie gata “la roşu”, conform declaraţiilor constructorului.

De strângerea și gestionarea fondurilor se ocupă în continuare Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu, în acest sens, președintele Violeta Duţă declarându-ne că numai din acțiunea inițiată de Primăria Giurgiu, de cumpărare a unei cărămizi, s-au strâns circa 10.000 de lei. Pe lângă această sumă, valoarea celorlalte donații și ajutoare financiare se ridică la aproximativ 40.000 de lei.

În scopul strângerii de fonduri pentru acest obiectiv, din toamnă, clubul va organiza mai multe acţiuni caritabile, susţinute de administraţia locală. Conform declaraţiilor edilului Nicolae Barbu, Centrul social de zi ar urma să funcţioneze de anul viitor, în această locație beneficiarii urmând să primească hrană, educație și să poată desfășura acțiuni recreative.

Ultima modificare: 21.08.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Program de lucru modificat la Primăria Municipiului Giurgiu,

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.