Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, se află în aceste zile în China

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, se află în aceste zile în China

La invitaţia Ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, participă în aceste zile la Reuniunea liderilor din administraţiile locale din China şi ţările Europei Centrale şi de Est (ECE). Întâlnirea programată în perioada 2- 4 iulie, în municipiul Chongqing, din sud-vestul Chinei reuneşte lideri din mai mult de 50 de provincii şi oraşe din 16 ţări din această parte a Europei cum sunt România, Polonia, Ungaria şi Cehia, precum şi lideri din 17 provincii, municipalităţi şi ministere din China.
Alături de edilul şef din Giurgiu, sunt prezenţi la această întâlnire şi alţi primari sau preşedinţi de Consilii Judeţene din România, delegaţia românească cuprinzând 18 persoane şi fiind condusă de reprezentantul Executivului României, ministrul Dan Şova.
Participanţii la această reuniune vor discuta despre modalităţile de promovare a cooperării în economie şi comerţ, cultură, educaţie şi turism, Liu Haixing, directorul general al Departamentului de Afaceri Europene din cadrul Ministerului chinez de Externe declarând în presa chineză că actuala conferinţă va demonstra intenţia Chinei de a aprofunda cooperarea cu ţările Europei Centrale şi de Est.
Prin participarea la această conferinţă, prima ediţie având loc în aprilie 2012, reprezentanţii ţărilor europene speră să atragă mai multe investiţii chineze şi să îşi extindă exporturile spre China. Reuniunea de anul acesta are loc la Centrul Internaţional de Evenimente şi Expoziţii Chongqing Nanping şi reuneşte un număr impresionant de participanţi, fiind programate prezentări de afaceri, expoziţii, dezbateri, forumuri şi vizite în teren.

Ultima modificare: 03.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.