Conducerea Consiliului Local al seniorilor s-a întâlnit astăzi cu presa locală

Conducerea Consiliului Local al seniorilor s-a întâlnit astăzi cu presa locală

Preşedintele comitetului executiv al Consiliului Local al seniorilor, Victor Boiangiu şi purtătorul de cuvânt al acestei structuri, Tudor Rădan au susţinut astăzi, 1 iulie, o conferinţă de presă în cadrul căreia au oferit o serie de lămuriri cu privire la activitatea desfăşurată de acest consiliu.
Cu acest prilej, preşedintele Victor Boiangiu a declarat că structura acestui consiliu cuprinde 21 membri din toate categoriile de activitati şi cinci comisii de specialitate, similare cu cele ale Consiliului Local al Municipiului Giurgiu. Vorbind despre rolul acestei structuri, Victor Boiangiu a specificat faptul că acest consiliu vine în sprijinul administraţiei locale, prezentând problemele comunităţii, dar şi soluţii pentru rezolvarea acestora. “Prin acest consiliu se realizează o comunicare mai bună între cetăţeni şi primarul municipiului”, a conchis preşedintele Boiangiu care a declarat că se lucrează la constituirea Asociaţiei Seniorilor Giurgiuveni, organism prin care să se atragă fonduri europene pentru comunitate.
În cadrul conferinţei de presă a vorbit şi purtătorul de cuvânt al acestui consiliu, scriitorul Tudor Rădan, cel care a oferit amănunte despre modul de lucru al seniorilor. Acesta a spus că în prezent, pe masa de lucru, se află problema câinilor comunitari, a clădirilor aflate în pericol de prăbuşire, dar şi a învăţământului giurgiuvean. În toate aceste cazuri se caută soluţii pentru a fi prezentate edilului şef, Nicolae Barbu, cel care poate promova proiecte de hotărâre, sau poate da dispoziţii privind soluţionarea lor, a mai spus Tudor Rădan.

Ultima modificare: 01.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Intervenții de urgență pentru evacuarea apei din locuințele inundate

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.