“Exerciţiu de verificare a stadiului pregătirii economiei şi a teritoriului pentru apărare” încheiat cu succes

“Exerciţiu de verificare a stadiului pregătirii economiei şi a teritoriului pentru apărare” încheiat cu succes

Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Giurgiu, din cadrul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale din cadrul MAI a desfăşurat la Giurgiu, Mihăileşti şi Băneasa un exerciţiu de verificare, în perioada 23-26 aprilie. Rezultatele “Exerciţiului de verificare a stadiului pregătirii economiei şi a teritoriului pentru apărare” au fost prezentate astăzi, 26 aprilie, în cadrul unei întâlniri de bilanţ, organizată în sala de şedinţe a Consiliului Local Giurgiu şi la care au participat prefectul judeţului, Nina Carmen Crișu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Marciu, dar şi viceprimarul Liviu Popazu, alături de conducerile inspectoratelor din cadrul MAI şi directorii şi şefii instituţiilor deconcentrate.

Scopul acestui exerciţiu a fost identificarea nivelului pregătirii economice şi de apărare civilă a acestor trei localităţi, în cazul unor situaţii de urgenţă.

Concluziile prezentate de către colonelul Dragoș Sîsîn au fost foarte bune, atât la capitolul instituţii publice, cât şi la cel al agenţilor economici, prefectul Nina Carmen Crișu felicitând personalul din cadrul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Giurgiu.

Ultima modificare: 26.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sensurile giratorii şi spaţiile verzi se află în plin proces de înfrumuseţare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.