Primarul Nicolae Barbu i-a felicitat astăzi salvatorii de la ISU Giurgiu

Primarul Nicolae Barbu i-a felicitat astăzi salvatorii de la ISU Giurgiu

Inspectoratulul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu a organizat astăzi, 1 aprilie, o ceremonie de avansare în gradul următor, în mod excepţional, pentru fapte de eroism şi acte exemplare de curaj, săvârşite pe timpul intervenţiei de pe str. Toporaşi, din mun. Giurgiu. Este vorba despre intervenţia din data de 8 martie 2013, în urma căreia a fost salvată viaţa unui bărbat prins de un mal de pământ, care s-a surpat în timpul unor lucrări executate de echipa din care acesta făcea parte.

La această ceremonie a participat şi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, alături de prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu şi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Gavrilă, reprezentanţii administraţiilor publice înmânând noile grade celor trei subofiţeri.

Edilul municipiului a ţinut să îi felicite pe cei trei eroi de la ISU: “Daţi-mi voie să vă felicit pentru întreaga activitate, dar şi pentru faptul că atunci când aţi fost puşi în situaţia limită de a lua o decizie, aţi gândit cu sufletul! ”

Ultima modificare: 01.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Şedinţă ordinară la Consiliul Local Giurgiu, luni, 1 aprilie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.