Şedinţă ordinară la Consiliul Local Giurgiu, luni, 1 aprilie

Şedinţă ordinară la Consiliul Local Giurgiu, luni, 1 aprilie

Consilierii locali se întrunesc luni, 1 aprilie, de la ora 14.00, în şedinţa ordinară a lunii martie. Pe ordinea de zi se află 64 de proiecte de hotărâre, aceasta fiind deschisă cu un proiect referitor la conferirea titlului de “Cetăţean de Onoare al Municipiului Giurgiu”, domnului Eugen Şerbănescu.

La punctul doi, consilierii vor decide dacă se va adopta sau nu Regulamentul privind creşterea şi deţinerea câinilor de domiciliu, iar la punctul 3 de pe ordinea de zi, votul consilierilor va decide aprobarea documentaţiei necesare delegării Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Proiectele de hotărâre ale şedinţei de luni fac referire la mai multe schimburi de terenuri, la nominalizarea reprezentaţilor Consiliului local în Consiliul de Administraţie al Zonei Libere, la achiziţionarea unor servicii juridice, la acordarea mai multor ajutoare financiare pentru asociaţii, instituţii şi persoane fizice, dar şi delegarea organizării de către Centrul Cultural Local “Ion Vinea”, a activităţilor dedicate Zilelor Municipiului Giurgiu.

Ultima modificare: 31.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primarul Nicolae Barbu a fost prezent astăzi la deschiderea Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.