Primăria Municipiului Giurgiu îi invită pe giurgiuveni la „Ora Pământului”

Primăria Municipiului Giurgiu îi invită pe giurgiuveni la „Ora Pământului”

Primăria Municipiului Giurgiu, împreună cu Organizaţia Nonguvernamentală “Asociaţia Tinerilor – În pas cu viitorul” organizează mâine, 23 martie, o acţiune dedicată în exclusivitate „Orei Pământului”. Evenimentul se va desfăşura între orele 19:00 – 22:00, pe platoul din faţa Teatrului „Tudor Vianu”.

Programul cuprinde un spectacol susţinut de „Millenium Art”, dar şi de trupele de dans ale Liceului „Tudor Vianu” şi ale Clubului Elevilor Giurgiu. Pe scenă vor urca apoi tinerii din cadrul formaţiei de muzică uşoară de la Colegiul Naţional „Ion Mariorescu”, Roxana Stanciu, împreună cu trupa sa, dar şi Bianca Lobda.

Spectacolul va curpinde şi prestaţia artistică a lui DJ Ciprian, lansarea a 100 de lampioane zburătoare, dar şi a sloganului „60+”, făcut din lumânări aşezate în suporturi de aluminiu.

Pe această cale municipalitatea transmite un mesaj cetăţenilor, acela de a participa la aceste manifestări, dar şi de a reduce consumul de energie electrică mâine, 23 martie, între orele 20:30-21:30. Tot în spiritul „Orei Pământului”, iluminatul public stradal va fi întrerupt sâmbătă între orele 20:30 – 21:45.

Ultima modificare: 22.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul S.C. Apa Service S.A. a înfiinţat o nouă casierie în municipiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.