Angajaţii de la Spaţii Verzi au început plantările în municipiu

Angajaţii de la Spaţii Verzi au început plantările în municipiu

În timp ce în unele cartiere fac zilnic curăţenie în spaţiile verzi şi asta pentru că locuitorii se comportă ca şi cum ar şi cum ar fi certaţi cu spiritul civic, în alte zone din oraş angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi s-au apucat deja de plantări.

Datorită vremii frumoase din ultima perioadă, lucrătorii au demarat acţiunile de înlocuire a copacilor care au fost tăiaţi în ultimele luni din cauza faptului că erau foarte uscaţi şi puteau oricând să se prăbuşească. În locul acestor arbori, în următoarele săptămâni vor apărea puieţi care vor fi îngrijiţi corespunzător, pentru a ajunge la maturitate.

Zilele trecute, angajaţii de la Spaţii Verzi au plantat circa 50 de pomi de tei şi arbuşti catalpa numai în cartierul Policlinică, urmând ca şi în alte zone ale oraşului să se continue această acţiune. Nu a fost neglijată nici activitatea de salubrizare a parcurilor şi a spaţiilor verzi din oraş, acolo unde zilnic pot fi întâlniţi angajaţii acestei societăţi.

Din păcate însă, în unele cazuri, eforturile municipalităţii nu sunt apreciate şi acolo unde lucrătorii strâng gunoiul, apare din nou a doua zi. Este şi cazul blocurilor L şi P din cartierul Tineretului, conducerea Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi lansând un apel către locuitorii respectivi să depoziteze gunoiul numai la tomberoane, de unde să fie ridicat de firma de salubritate.

Ultima modificare: 23.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Întâlnire cu oameni de afaceri italieni pentru demararea unei investiţii energetice

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.