Primăria Giurgiu vrea să înfiinţeze o piaţă de gross pentru peşte

Primăria Giurgiu vrea să înfiinţeze o piaţă de gross pentru peşte

Primăria municipiului Giurgiu intenţionează să construiască o piaţă de gross pentru peşte, din bani europeni. În acest sens, executivul a înaintat un proiect de hotărâre consilierilor locali întruniţi într-o şedinţă extraordinară, astăzi, 5 februarie, convocare justificată prin faptul că termenul de înaintare a proiectului este data de 15, a acestei luni. Necesitatea implementării unui astfel de proiect a fost explicată de edilul municipiului, Nicolae Barbu drept una firească pentru un oraş aflat pe malul Dunării, mai ales că finanţarea este asigurată în proporţie de 100 la sută, prin Programul Operaţional pentru Pescuit.
Astfel, în urma dezbaterilor, consilierii locali au votat în unanimitate înaintarea de către Primăria municipiului Giurgiu a proiectului denumit ”Înfiinţarea unei pieţe de gross pentru peşte în Municipiul Giurgiu” dar şi disponibilitatea resurselor proprii ale municipalităţii pentru realizarea investiţiei. Respectivul proiect vizează amplasarea pieţei în apropierea Canalului Sfântul Gheorghe, valoarea totală ridicându-se la suma de 1.612.000 de euro -TVA inclus. Primarul Nicolae Barbu a precizat în cadrul şedinţei că membrii Asociaţiei Judeţene a Pescarilor dar şi reprezentanţii fermelor piscicole s-au arătat interesaţi de o astfel de locaţie unde să vândă peştele proaspăt.

Ultima modificare: 05.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primarul Nicolae Barbu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţii firmei de construcţii de la Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.