Prima conferinţă de presă a primarului Nicolae Barbu, din anul 2013

Prima conferinţă de presă a primarului Nicolae Barbu, din anul 2013

La prima întâlnire din acest an, din cadrul unei conferinţe de presă, organizată astăzi, 30 ianuarie, edilul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a abordat mai multe subiecte de interes public. Printre acestea s-a numărat şi modernizarea şi construirea de parcuri. Parcul Mihai Viteazul va suferi lucrări de modernizare şi de extindere, timp în care şi Parcul Alei va trece printr-o transformare completă, care să aducă un număr mare de vizitatori. În acest sens, pentru atragerea tinerilor, va fi construită o scenă de tip amfiteatru şi vor fi amenajate piste pentru biciclete, skateboard şi role.

Primarul Barbu a vorbit şi despre repartizarea a locuinţelor ANL dar şi despre construirea unor locuinţe sociale, în parteneriat cu o firmă din Constanţa. Inventarierea străzilor cu pământ pentru introducerea lor în proiecte de modernizare a fost un alt subiect abordat în cadrul conferinţei de presă, atunci când edilul a făcut referire şi la inventarierea locurilor din cimitire şi la problemele descoperite acolo şi care vor fi rezolvate în justiţie.

Şedinţa ordinară a Consiliului Local de mâine, 31 ianuarie, a reprezentat un alt subiect, întâlnire în care va fi supus spre aprobare un regulament de lucru pe domeniul public dar şi când se va discuta despre ultima OUG privind majorarea taxelor locale. Şi pentru că proiectele de investiţie pe Dunăre, alături de parteneri europeni, a reprezentat unul dintre cele mai importante proiecte de interes pentru primarul Nicolae Barbu, acesta le-a vorbit jurnaliştilor şi despre şansele ca municipiului Giurgiu să beneficieze de investiţii majore, pe această linie.

Ultima modificare: 30.01.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Consiliului Local al Municipiului Giurgiu se întruneşte joi, 31 ianuarie, în prima şedinţă ordinară din 2013

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.