Contractele beneficiarilor ANL în curs de finalizare

Contractele beneficiarilor ANL în curs de finalizare

La data de 18.01.2013 au fost definitivate 17 contracte din totalul de 55, deoarece cuantumul chiriei se stabileşte în funcţie de venitul familiei, fiecare dosar în parte necesitând timp pentru a fi calculat şi verificat din punct de vedere juridic.

Primăria municipiului Giurgiu, prin Serviciul Fond Locativ, a venit în sprijinul chiriaşilor din blocurile B1, B2 şi B3, de pe Aleea Cărămidarii Vechi, prin înaintarea unor tabele nominale la toţi furnizorii de servicii, în vederea încheierii de contracte individuale la apă, salubritate şi agent termic, înainte de a intra în posesia contractului de închiriere propriu – zis.

Aşa cum prevede procedura legală, furnizorul de energie electrică ENEL urmează să facă branşamentul general – prima dată prin montarea contoarelor de consum comun (iluminatul pe scara blocurilor şi a centralelor termice), iar după aceea a contoarelor pentru consumatorii individuali.

Prin urmare, municipalitatea depune eforturi susţinute pentru finalizarea diferenţei de 38 de contracte încheiate între Primăria municipiului Giurgiu şi beneficiarii acestora.

Ultima modificare: 19.01.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Posturi vacante la Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.