ZECI DE MAȘINI AU TRANSPORTAT ZĂPADA IERI ÎN AFARA ORAȘULUI, OPERAȚIUNEA CONTINUĂ ȘI ASTĂZI

ZECI DE MAȘINI AU TRANSPORTAT ZĂPADA IERI ÎN AFARA ORAȘULUI, OPERAȚIUNEA CONTINUĂ ȘI ASTĂZI

Prima zi în care a început încărcarea și transportul zăpezii în afara orașului a decurs bine, fiind cărate cantități impresionante de zăpadă. Pe de o parte s-a acționat de la pasarelă până pe strada Daciei cu 3 puncte de lucru: Clinica dr.Iacob, Acetilenei, Daciei și de cealalată au acționat pe strada Tineretului (dinspre sos.Bucuresti către 1 Decembrie 1918 și invers) .

Astăzi se va continua operațiunea cu 2 echipaje în Tineretului, adiacent Bisericii Sf.Martiri Brâncoveni și Scolii nr.10, cu cate 3 buldoexcavatoare, 3 camioane și 2 wole, angajați GSL și agenți ai Poliției Locale care să sprijine activitatea .

Pe partea dreaptă, astăzi vor fi finalizate zonele începute ieri și se va continua pe Daciei, Negru-Vodă, Parcul Mihai Viteazul, atât cu utilaje cât și cu resursă umană.

Noaptea trecută utilajele au lucrat și pe CFR, arteră foarte circulată, pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație.

Tot astăzi, ADPP va deszăpezi zona adiacentă Pieței Centrale, Liceului Ion Maiorescu, Romarta, în timp ce o altă echipă mixtă a GSL va curăța de zăpadă parcarea CEC, va interveni în Obor, pe Episcopiei și în alte zone circulate și aglomerate din centrul orașului.

De asemenea, activitatea de deszăpezire va continua pe Urgența I și Urgența a-II-a, se va împrăștia cu material antiderapant, se vor degaja trotuarele, căile de acces, se va interveni la școli, în parcuri (Parcul Alei care va găzdui evenimente de Ziua Culturii Naționale) și pe șosele, apoi să se deplaseze spre Scoala 10, Ansamblul 420.
Vor fi angrenate multe utilaje, motiv pentru care soferii sunt rugați să nu blocheze zonele unde sunt grămezi de zăpadă pentru a putea fi îndepărtate.

Ultima modificare: 13.01.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul A ÎNCEPUT ÎNCĂRCAREA ȘI TRANSPORTUL ZĂPEZII ÎN AFARA ORAȘULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.