TRUPELE DE DANS ALE CENTRULUI CULTURAL “ION VINEA” AU OBȚINUT LOCURI FRUNTAȘE LA FESTIVALUL INTERJUDETEAN EURO DANCE 2017

TRUPELE DE DANS ALE CENTRULUI CULTURAL “ION VINEA” AU OBȚINUT LOCURI FRUNTAȘE LA FESTIVALUL INTERJUDETEAN EURO DANCE 2017

Noi rezultate frumoase pentru dansatoarele cercului de coregrafie al Centrului Cultural Ion Vinea! Trupele “OOPS DANCE” și „SWEET GIRLS” conduse de Tania Moga s-au întors acasă cu locuri fruntașe de la Festivalul Interjudetean EURO DANCE 2017.

Festivalul ajuns la ediția a V-a a fost găzduit de Centrul Cultural “Ion Manu” din Otopeni în data de 21 ianuarie și s-a bucurat de participarea a peste 800 de dansatori cu vârste cuprinse între șase și 18 ani. A fost un spectacol maraton care s-a desfășurat pe mai multe genuri de dans și categorii de vârsta. Juriul a fost format din oameni de specialitate, dansatori, coregrafi etc.

Iată rezultatele obținute de copiii giurgiuveni:

Trupa “OOPS DANCE” – locul I – dans caracter

– locul II – dans modern

Trupa “SWEET GIRLS” – locul I – dans majorete

– locul II – dans caracter

La festival au participat și dansatorii de la C.J.C.P.C.T. Giurgiu – trupa ROMÂNAȘUL, condusi de coregraf Petre Moga, la sectiunea dans popular, unde au obținut premiul II.

Ultima modificare: 30.01.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI EXECUTATE ȘI PROGRAMATE DE APA SERVICE S.A.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.