BILANȚUL ACTIVITĂȚILOR DIRECȚIEI POLIȚIEI LOCALE ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DIN LUNA IANUARIE

BILANȚUL ACTIVITĂȚILOR DIRECȚIEI POLIȚIEI LOCALE ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DIN LUNA IANUARIE

În perioada 23.01.- 29.01.2017 angajații Direcției Poliției Locale au desfășurat activitățile curente de prevenire, menținere și constatare a actelor și faptelor sancționate de lege, conform competențelor conferite de actele normative în vigoare.

Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale: una în valoare de 300 de lei unui cetățean din municipiul Giurgiu care a urcat mașina pe spațiul verde ce înconjoară pista de atletism, o altă sancțiune a fost aplicată unei persoane pentru cerșetorie, în vama Giurgiu. Un alt giurgiuvean a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 200 lei pentru consum de alcool în spațiul public. De asemenea, doi giurgiuveni care sunau la ușile unor locuitori din strada Tineretului pentru a cere bani în numele unei organizații au primit avertismente pentru că nu dețineau autorizația emisă de Primăria Giurgiu.

Compartimentele de specialitate din cadrul Direcției Poliției Locale, respectiv: comercial, disciplină în construcții, executări mandate, poliția ecologică și evidența persoanelor, au acționat prin luare de măsuri legale împotriva faptelor constatate și sesizate prin petițiile înaintate de cetățenii giurgiuveni. Ca urmare a căderilor abundente de zăpadă, la nivelul municipiului s-a acționat pentru degajarea zăpezii de pe arterele de circulație, trotuare și parcările amenajate, angajații Poliției Locale asigurând buna desfășurare a acestei activități, prin fluidizarea și restricționarea traficului rutier acolo unde s-a impus.

Ultima modificare: 30.01.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI EXECUTATE ȘI PROGRAMATE DE APA SERVICE S.A.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.