ÎN PRIMĂVARĂ VA FI DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE PENTRU CELE 22 DE LOCUINȚE DESTINATE SPECIALIȘTILOR DIN SĂNĂTATE

ÎN PRIMĂVARĂ VA FI DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE PENTRU CELE 22 DE LOCUINȚE DESTINATE SPECIALIȘTILOR DIN SĂNĂTATE

Primarul Nicolae Barbu a vorbit în conferința de presă susținută miercuri, 1 februarie, despre construcția celor 22 de locuințe pentru specialiștii din sănătate.

”Cel târziu până în Paște va fi dat ordinul de începere a lucrărilor de construcție pentru cele 22 de locuințe pentru medici, iar cel târziu până la finele anului acestea să fie finalizate”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

În același context, edilul șef a adus în discuție și construcția celor 99 de ANL-uri care vor fi construite la Steaua Dunării (44) și în cartierul Obor (55):

”Până în vara acestui an va fi finalizată procedura de licitație pentru construcția celor 99 de locuințe ANL, având ca termen estimativ de finalizare a construcțiilor anul 2018”.

De asemenea, se află în lucru dosarul pentru lucrările de construcție a celor 22 de apartamente pentru specialiștii din administrație publică și pentru alte 55 de locuințe sociale în cartierul Obor. Până în prezent, de la preluarea mandatului, Nicolae Barbu a declarat că au fost distribuite aproximativ 175 de apartamente ANL, giurgiuvenilor care au întrunit punctajul.

Ultima modificare: 01.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul POLIȚIȘTII DE LA LOCALĂ AU REDAT FAMILIEI O FEMEIE RĂTĂCITĂ ȘI DEZORIENTATĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.